sunnuntai 25. elokuuta 2013

Moikka kaikille!

Nyt se sitten tapahtuu... Minäkin aloitan bloggailun. Parhaan ystäväni innoittamana ja saadakseni kuviani julki. Kyse on siis kuvaus blogista, joten tulette näkemään otoksiani kyllästymiseen saakka. Kuvien sekaan saatan myös heittää jokusen sanan piristykseksi ja selkeyttämään sitä mikä oli homman nimi :) Toivon, että minulla tulee olemaan aikaa tätä varten, koska ensimmäistä kertaa innostuin tästä oikeasti. Olen kuvannut useaan otteeseen kuvia parhaan ystäväni blogia varten, joten voi olla hyvinkin mahdollista, että tulette näkemään hänen pärstäänsä täällä melko useasti :D Hänen blogiinsa pääsette tutustumaan tästä: http://www.ellu-kana.blogspot.fi/

Näin alkuun olisi varmaankin soveliasta antaa jonkinlainen ensivaikutelma itsestäni. Täällä ruudun takana istuu siis Minna, 15 v, elämänhaluinen, iloinen ja sosiaalinen tyttö joka opiskelee valokuvausta ammatikseen. Haaveet kävivät todeksi kun kesällä postilaatikkoon tipahti kirje, jossa minut toivotettiin tervetulleeksi opiskelemaan valokuvausta Toivalaan, joka on kylä lähellä Kuopion rajaa. Jes! Tällähetkellä olen ehtinyt opiskella jo huimat kolme viikkoa ja olen kyllä kieltämättä ollut aivan innoissani :) Opiskelu on ollut mahtavaa, ja edessä on monia mielenkiintoisia projekteja. Jo nyt on tullut myös solmittua muutamia ihania ystävyyssuhteitakin. Päivät ovat toisinaan tuntuneet melko pitkiltä mutta koska opiskelu on mieleistä se on vain pienoinen miinus. Blogissa tulette siis varmasti kuulemaan paljonkin opiskeluun liittyviä asioita ja näkemään toteuttamiani tehtäviä omien vapaa-ajan kuvailujen lisäksi. Tykkään myös muokata kuvia jonkun verran, tässä yksi esimerkki siitä :PMitkä ovat harrastukset ja intohimoni? Mitkä asiat merkitsevät minulle paljon?

-Valokuvaus ylläri ylläri, heti yläasteen aloitettuani olin varma että tämä tulee ammatikseni :D
-Postcrossing, lyhyesti sanottuna postikortti projekti jossa lähetät kortteja ympäri maailmaa tuntemattomille ihmisille ja vastaanotat kortteja joiltain toisilta tuntemattomilta. Tämä on loistava tapa oppia tietämään uusia asioita maailmasta ja erilaisista kulttuureista, sekä mahdollisuus saada ystäviä ja kartuttaa kielitaitoaan.
-Ruoanlaitto ja leipominen, vedän kokkikerhoa seurakunnalla ala-asteikäisille.
-Lumilautailu ja laskettelu, rakastan talvea ja kaikkea siihen liittyvää!
-Luonto ja luonnossa liikkuminen
-Piirtäminen ja kuvataide yleensäkkin, tosin nykyään valokuvaus vie niin suuren osan mun elämästä etten ole kovinkaan piirrellyt tai ehtinyt harrastamaan kuvataidetta.
-Positiivinen ajattelu, haluan ajatella itse asioista positiivisesti vaikka tilanne olisi mikä tahansa ja koitan kannustaa muita samaan. Tämä on myös yksi piirteistä joita arvostan ihmisessä.
-Matkustelu ja kansainvälisyys, haluan nähdä maailmaa enkä jämähtää tänne Suomeen vaikka tykkäänkin elää Suomessa :D Haaveena myös jossain vaiheessa opiskella ulkomaan matkaoppaaksi ja yhdistää valokuvaus kyseiseen ammattiin.
-Perhe ja ystävät!
-Eläimet, omistan kaksi koiraa :)


Tuossa nyt listattuna joitain asioita jotka ensimmäisenä tulivat mieleeni :) Olisi kiva jatkossa kuulla palautetta kuvistani joten jos haluatte antaa positiivista tai negatiivista palautetta ottaisin kaikenlaisen kritiikin oikein mielelläni vastaan! Vielä lopuksi muistattehan että kaikki kuvat jotka tulen täällä julkaisemaan on oma ottamiani ellen erikseen toisin mainitse joten pyytäisin ettette kopioisi kuviani :) Ja jos jotain kysyttävää tulee kysykää ihmeessä, koitan vastailla asiallisiin kysymyksiin ja kommenntteihin mahdollisimman pian.

Tässä muutama sekalainen kuva kesästäni, eivät parhaita otoksiani
mutta antavat varmaankin jonkinlaista käsitystä kuvauksen "käsialastani"

Kiitos ja tervetuloa seuraamaan blogiani!

2 kommenttia:

  1. Oujea! Tää vaikuttaa niin hyvälle! Odotan innolla jatkoa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellu-Kana on hyvä ja on huutelematta ;) Koitan jonkinlaisen jatko hommelin väsäillä tässä piakkoin

      Poista