sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kun tunnelma oli sellainen

Heissan kaikki!

Haluan nyt sanoa että älkää ihmetelkö jos saatan laittaa useamman postauksen viikonlopun aikana, koska muulloin mulla ei valitettavasti ole hirveän paljoa aikaa, koska koulussa ja kotimatkoissa menee usein ihan hurjan myöhään :/... koitan jatkossa vaikka tehdä postauksia valmiiksi ja ajastaa ne niin että viikollakin tulee katseltavaa :) Tässä nyt kuitenkin tämä postaus vaikka edellisen vasta lisäsinkin.


 Ideana oli kuvata ihmistä niin, että erilaisilla kuvan elementeillä ja asioilla pystytään vaikuttamaan kuvan tunnelmaan, merkitykseen ja sisältöön. Yllä olevan kuvan oli ainakin tarkoitus olla masentuneen ihmisen oloinen ja alla puolestaan kaihoisan ja muistelevan :D


Seuraavassa kuva kuvaa pientä ja alistettua ihmistä.


Otin myös kuvia, jotka viestisivät epätoivoa, koska meille joilla kaikki tuntuisi päälisin puolin olevan hyvin ajatus tupakantumppien keräämisestä on kuvottava ja epätoivoa herättävä. Meidän koulun linja-auto pysäkit on aina ihan järkyttävässä kunnossa, syljetty joka puolelle ja tupakkaa viskelty sinne tänne... tällä kertaa nämä palvelivat minua mutta muuten se on kyllä aika oksettavaa..



Tälläkertaa tällaista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti